Αναζήτηση
  • Καλέστε μας τώρα: 210 5236566 (αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας) 210 5231515 (ανταλλακτικά κινητής τηλεφων.)
  • Δευτέρα - Παρασκευή 9:30 - 19:00 / Σάββατο 9:30 - 17:00
Greek
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Menu Close

    ΣΕΤ Κλειστού Κυκλώματος FULL HD με Καταγραφικό και 16 Κάμερες AHD COMBO KIT OEM

    Κατασκευαστής: OEM

    Πλήρες έγχρωμο σετ CCTV εποπτείας και καταγραφής με 8 Κάμερες

    Το έγχρωμο ολοκληρωμένο σετ εποπτείας και καταγραφής χώρου, σας εξασφαλίζει την εποπτεία του χώρου σας 24 ώρες το 24ωρο!!! Με μονάδα καταγραφής σε σκληρό δίσκο, ανίχνευση κίνησης, 8 περιμετρικές κάμερες με υπέρυθρες λυχνίες για λειτουργία ακόμα και στο σκοτάδι και δικτυακή λειτουργία με προγράμματα για προβολή στο κινητό σας, είναι η πλέον αξιόπιστη και σοβαρή πρόταση της αγοράς για την εποπτεία του χώρου σας.

    Διαθέτει τέσσερις (8) κάμερες με όλα τα αξεσουάρ για την σωστή στήριξή τους σε τοίχο ή ξύλο περιλαμβάνονται στο σετ. Οι κάμερες διαθέτουν υπέρυθρες λυχνίες για άριστη καταγραφή ακόμη και στο σκοτάδι. Με 30 μοίρες οπτικό πεδίο και εξαιρετική ευκρίνεια είναι ικανές να σας δείξουν τα πάντα σε κάθε γωνία του χώρου σας, μέρα ή νύχτα. Η συσκευή καταγραφής είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και το σημαντικότερο κομμάτι του σετ. Διαθέτει λογισμικό συμπίεσης video Η.264 για πεντακάθαρη εικόνα και γρήγορη μεταφορά δεδομένων στο δίκτυο χωρίς παγώματα και σπασίματα εικόνας, αυτόματη έναρξη καταγραφής κατά τον εντοπισμό κίνησης στο χώρο σας, έξοδο VGA για απευθείας σύνδεση και προβολή του καταγραφικού σε οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή, δυνατότητα καταγραφής, παρουσίασης, αλλά και αποθήκευσης του καταγεγραμμένου υλικού (backup). Συνδέστε την οθόνη στο καταγραφικό και αμέσως θα καταλάβετε ότι το σετ είναι μια σοβαρή μονάδα εποπτείας και καταγραφής. Με την CMS πλατφόρμα λογισμικού και το ποντίκι (περιλαμβάνεται) μπορείτε να κάνετε το σετ έναν πραγματικό πύργο ελέγχου. Ο απόλυτος έλεγχος στα χέρια σας.

    Μέσα από την οθόνη του κινητού σας ή του υπολογιστή σας, μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει στο χώρο σας όταν χτυπάει ο συναγερμός, καθώς και να ελέγχετε κάθε στιγμή την πρόσβαση στο χώρο που σας ενδιαφέρει. Είναι ιδανικό για οικιακή ή επαγγελματική χρήση, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να εποπτεύετε εύκολα και διακριτικά τα παιδιά σας με την baby sitter, κατοικίδια, αποθήκες εμπορευμάτων κλπ. Προσοχή καθώς για την εποπτεία και καταγραφή χώρων και ειδικά επαγγελματικών, χρειάζεται ειδική άδεια. Ολοκληρωμένη προστασία με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Εποπτεία σε πραγματικό χρόνο ακόμα και από το κινητό σας (προϋποθέτει σύνδεση internet). 24ωρη λειτουργία με νυχτερινή λήψη. Ανίχνευση κίνησης. CMS Πλατφόρμα διαχείρισης. Υψηλή ανάλυση 1280 × 1024.

    Κωδικός προϊόντος: 63270
    Barcode: 9080706051019
    Διαθεσιμότητα:: Σε απόθεμα
    €390,00 με ΦΠΑ
    i h
    Χρόνος παράδοσης: 1-3 μέρες

    Το πακέτο περιλαμβάνει: 1 συσκευή καταγραφής και προβολής

    16 x 2 MP HD Day/Night Cameras - Bullet Cameras
    Όλες οι κάμερες διαθέτουν νυχτερινή όραση - +- 20 μέτρα.

    Οι 16 κάμερες είναι αδιάβροχες / παντός καιρού.

    4 x 20M καλώδια 1 x USB Ποντίκι

    1 x IR Ασύρματο Τηλεχειριστήριο

    3 x καλώδια τροφοδοσίας

    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    *

    Το πακέτο περιλαμβάνει: 1 συσκευή καταγραφής και προβολής

    16 x 2 MP HD Day/Night Cameras - Bullet Cameras
    Όλες οι κάμερες διαθέτουν νυχτερινή όραση - +- 20 μέτρα.

    Οι 16 κάμερες είναι αδιάβροχες / παντός καιρού.

    4 x 20M καλώδια 1 x USB Ποντίκι

    1 x IR Ασύρματο Τηλεχειριστήριο

    3 x καλώδια τροφοδοσίας